Scrubben voor het zonnen – Maak je huid klaar voor de zon!

We hebben reeds mogen profiteren van enkele zonnige dagen en ooh wat hebben we genoten! De zomer komt ondertussen ook met rasse schreden dichterbij en we kijken er al naar uit die zomerse kleedjes en rokjes weer te kunnen bovenhalen. Maar met die witte benen kan het duidelijk beter! Scrubben voor het zonnen geeft niet alleen een zachte huid als resultaat, maar zorgt er ook voor dat je sneller bruint!

Een gladde huid? Scrub regelmatig

Elke dag verliezen we wel duizenden huidcellen die aan de opperhuid blijven kleven en de groei van nieuwe cellen blokkeren. Door de huid regelmatig te scrubben ontdoen we ons van die oude en/of dode huidcellen en zorgen we ervoor dat de huid weer glad en glanzend wordt. Bovendien hebben verzorgingsproducten die nadien gebruikt worden meer kans om effectief hun werk te doen. Trakteer je huid dan ook regelmatig op  een goede scrubbeurt (1 à 2 maal per week).
Opgelet, de huid van ons gelaat is niet dezelfde dan die van ons lichaam.
Idealiter gebruik je hier dus een scrub met fijnere korrel zoals de Facial Scrub van Body&Bess. Het lichaam verdraagt een grovere structuur, hier komt de Body Scrub dan weer van pas!

Scrubben voor het zonnen voor een mooie zomerse huid

De warme zomermaanden staan voor de deur en ongetwijfeld heb ook jij wel al een idee waar je van het heerlijk zonnetje zal genieten!? Zorg niet alleen dat jouw zomerreisje goed voorbereid is, maar ook jouw huid! Door te scrubben zorg je niet enkel voor een gladde huid maar bruin je ook sneller. Door de oude huidcellen te verwijderen dringt de kleur bij het bruinen namelijk dieper door en houdt deze ook langer. Zo maak je je huid echt zonneklaar!

Na het zonnen: hydrateren!

Bij het zonnen is hydrateren het sleutelwoord! Smeer daarom voor en tijdens het zonnen je huid goed in met een zonnecrème met hoge beschermingsfactor.
De minerale Facial Sun Protection (gelaat)en Hydrating Sun Protection Cream (lichaam) van Body&Bess garanderen een veilige zonnebescherming voor zowel volwassenen als kinderen.
Gebruik na het zonnen een Body Lotion of Intensive Raspberry Oil om de huid te hydrateren en te herstellen en de rode huid te kalmeren.