Wanneer je af en toe langsgaat bij de schoonheidsspecialiste voor een standaard gelaatsverzorging, ben je goed bezig.
Maar vaak zien we dat de huid pas echt tot leven komt bij een echte naar-jouw-huid-gerichte instituutbehandeling.
Deze types behandelingen onderscheiden zich doordat er gewerkt wordt met geconcentreerde producten die een ware weldaad vormen voor de huid.
Een niet te missen product binnen de instituutbehandeling is het serum. Dit product is als het ware een elixir vol geconcentreerde werkstoffen die de huid een echte opkikker geeft.
En Body&Bess heeft maar liefst 3 serums in de aanbieding voor iedere huidbehoefte!

Ultimate Repair Serum

Dit serum kan gebruikt worden op iedere vermoeide huid en is een ware vitamineboost.
De huidfuncties worden sterk gestimuleerd wat snel resulteert in een stralende, veerkrachtige en weerbaardere huid.
Heb je te maken met een vette huid dan wordt het gebruik van dit serum afgeraden omdat dit een serum op oliebasis is.Ultimate Repair Serum

Naar de webshop

Power Lift Serum

Dit serum werkt actief tegen huidverouderingssymptomen zoals rimpels en kraaienpootjes, huidverslapping en ouderdomspigmentatie. Dit dankzij een hoog geconcentreerd complex van korte en lange keten hyaluronzuur, polysachariden, plantaardige stamcellen, propeptiden en vitamine E. Verder wordt het herstel van alle diepliggend bindweefsel bevorderd en wordt de celgroei gestimuleerd.
Bovendien verfijnt en vervaagt dit serum littekens.
Het serum is geschikt voor ieder huidtype maar is in hoofdzaak ontwikkeld voor de rijper wordende en rijpe huid (de eerste lijntjes en kraaienpootjes, vanaf ongeveer 35 jaar tot …).
Indien gewenst, kan dit product probleemloos gebruikt worden rond de ogen.Body&Bess Power Lift Serum

Naar de webshop

Skin Control Serum

Het Skin Control Serum is de natuurlijke botox voor de talgklier. De talgklier werking wordt vertraagd waardoor er minder sebum vrijkomt. Op die manier wordt de balans tussen lipiden en hydraten in de

opperhuid hersteld, zonder beschadiging van de talgklier.
Ontstekingen verminderen en verdwijnen, maar ook opstoten van acné blijven onder controle. Dankzij de hoge concentratie aan absorberend rijstpoeder, spiruline, salicylzuur en melkzuur, natuurlijke antibacteriële en antimycotische bestanddelen, prebiotica en zink PCA worden roodheden verzacht en wordt de pH-waarde en microflora van de huid hersteld.
Ideaal dus voor de onzuivere huid bij tieners, (hormonale) acnéproblemen alsook voor het plaats–elijk gebruik bij gemengde huidtypes.

Body&Bess Skin Control Serum

Naar de webshop

Het Ultimate Repair Serum en Power Lift Serum kunnen uitermate goed met elkaar gecombineerd worden indien je wenst te werken op 2 fronten: anti-ageing en herstel.
Gebruik de serums plaatselijk of globaal over het volledige gelaat en dit afhankelijk van de huidbehoeften.