Stress, stress en nog eens stress. Soms wordt het ons allemaal te veel en hebben we nood aan rust. We geven graag enkele tips over hoe je een me-time-moment zo aangenaam mogelijk kan maken!
Ben jij ook zo iemand die altijd druk is, voor iedereen tijd maakt, maar weinig aan zichzelf toekomt? Soms weet je niet meer waar je hoofd staat en vergeet je het meest essentiële: jezelf.
Creëer wat me-time tijdens je drukke weken en verzorg je lichaam én geest. Het is de bedoeling dat je zorgeloos kan genieten van al het moois dat in je leven gebeurt.

Met onderstaande tips heb je alvast garantie op ontspanning!

Probeer vernieuwing

Soms lijken onze dagen en weken teveel geprogrammeerd. Je zit na verloop van tijd zo vast in een patroon dat je er niet meer makkelijk uit kan komen.
Probeer iets nieuws en doorbreek op die manier de sleur. Nieuwe uitdagingen, indrukken en mensen geven je adrenaline en een nieuwe portie energie waardoor jij je gelukkiger voelt.
Een blij gevoel = minder stress.

Neem even een pauze

Rennen en vliegen, van hot naar her. Is het niet voor het werk, dan doe je het misschien voor de kinderen?
Het komt je vast niet vreemd voor. Juist daarom is het belangrijk eens even een moment van rust te nemen. Kom op adem, want je doet veel dingen tegelijk. Het kan geen kwaad als het even iets langer duurt. Stel prioriteiten en neem je rust. Je zult merken dat het je veel ontspanning oplevert.

Kom actief tot rust

Dankzij rustgevende oefeningen kan jij zowel jouw lichaam als jouw geest laten ontspannen.
Ga eens gaan sporten, wandelen of neem eens een les yoga en je zult zien dat je tot rust komt, want: bewegen is ook ontspannen.

Ontspannen met Body&Bess

De badkamer is de ideale plek om heerlijk tot rust te komen. Een lekker warm bad, gevolgd door verwennerij voor het gelaat en lichaam wordt vaak aanzien als dé manier van ontspannen.
Ben jij niet onmiddellijk een beauty-wizard en twijfel je met welke producten je aan de slag kan? Scoor bij jouw Body&Bess-schoonheidsspecialiste in de buurt een budgetvriendelijke gift box op maat van jouw huid.
Aan de hand van de kleine travel-size verpakkingen kan je lichaam en/of gelaat meerdere keren de zorg geven die ze verdienen!
Helemaal fris en met een zachte huid voel je je weer helemaal herboren. Geluk zit ‘m in de kleine tubes en potjes. Nestel je gezellig in de zetel voor een leuke TV-avond of ontspan je door een goed boek te lezen. Helemaal zen…
Maak het extra gezellig door een geurkaars te plaatsen en te genieten van een heerlijk kopje thee. De Body&Bess geurkaars accentueert perfect de skincare beleving met de subtiele geur van het Hydro Sensitive-gamma.