De zonnige paasvakantie zit erop! De Paashaas heeft zijn eitjes uitgedeeld en dus is het nu tijd voor het volgende evenement in de agenda: Moederdag!
Op zondag 8 mei halen we alles uit de kast om deze wonderwoman even in de bloemetjes te zetten.
Body&Bess heeft alvast een hele resem geschenkjes die élke mama blij zal maken!

Unieke Body&Bess geurkaars

 

De heerlijke geurkaars – nieuw in het gamma sinds enkele weken – mag alvast niet ontbreken in het lijstje met geschenkjes voor moederdag.
Deze heerlijk geurende 3-wiekskaars zorgt voor warmte, licht, gezelligheid. Iets waar onze mama’s zelf ook voor gekend staan!
Brandduur kaars: 28u.
Prijs: €23,95

Body&Bess geschenkdozen

Ben je op zoek naar een mooie geschenkdoos, gevuld met een volwaardig Body&Bess product inclusief een leuk bijhorend artikel?
Onderstaande giftsets zullen door jou mama met open armen ontvangen worden!

Deze sets kan je hier terugvinden in de webshop:

Body&Bess Travel Size doosjes

Ben je voor jouw moeder op zoek naar huidverzorgingsproducten, maar zijn er twijfels om direct een volwaardig product aan te schaffen?
Alle mama’s zijn in no time verkocht bij het uitproberen van de travel-size producten. Ideaal voor de eerste Body&Bess ervaring of om mee te nemen op het eervolgende reisje!
Door het ruime assortiment aan boxen is er ongetwijfeld een box die matcht voor élke moeder!

Deze sets kan je hier terugvinden in de webshop:

Bezoekje bij de schoonheidsspecialiste

Ben je er nog niet helemaal uit wat je zal schenken op moederdag?
Laat je inspireren bij jouw Body&Bess schoonheidsspecialiste in de buurt! Informeer naar de mogelijkheden om setjes samen te stellen van volwaardige producten, of schenk jouw mama simpelweg een cadeaubon voor een heerlijke gelaatsverzorging of massage!