Ervaar tijdens de Blooming Facial Treatment (de door Body&Bess uitgewerkte lentebehandeling) een unieke massage-ervaring met de gloednieuwe Quartz roller.
Kan je er maar niet genoeg van krijgen? Haal dan dit top accessoire gewoon mee naar huis voor jouw dagelijkse portie facial yoga!

Het gebruik van de Massage Quartz is een waardevolle aanvulling op je dagelijkse huidverzorgingsroutine.
We geven jou graag de 6 belangrijkste voordelen mee:

Stimuleert de bloedcirculatie:

Het gebruik van een quartz roller helpt de bloedcirculatie te bevorderen. Dit leidt tot een gezondere teint en een stralende huid. Een betere doorbloeding zorgt namelijk voor een efficiëntere toevoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de huidcellen.

Verbetert de lymfedrainage:

Een quartz roller kan helpen bij het afvoeren van toxines en overtollig vocht uit het gezicht door de lymfedrainage te verbeteren. Dit kan helpen bij het verminderen van zwellingen, vooral rond de ogen, en het verbeteren van de algehele helderheid van de huid.

Verkoelend effect:

Quartz rollers hebben van nature een koelend effect op de huid, vooral als ze voor gebruik in de koelkast zijn gekoeld. Dit kan helpen bij het verminderen van ontstekingen, roodheid en zwellingen en kan bijdragen aan een kalmerend en verfrissend gevoel.

Verbetert de productopname:

Het gebruik van een quartz roller na het aanbrengen van serums, oliën of dagcrème kan helpen bij het beter inmasseren van deze producten in de huid. Dit kan de opname van actieve ingrediënten verbeteren en de effectiviteit van je huidverzorgingsroutine vergroten.

Verzacht fijne lijntjes en rimpels:

Regelmatig gebruik van een Massage Quartz kan helpen bij het verzachten van fijne lijntjes en rimpels, vooral rond de ogen en het voorhoofd.

Ontspant gezichtsspieren:

Het rollen van een quartz roller over het gezicht kan helpen bij het ontspannen van de gezichtsspieren en het verminderen van spanning en stress. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen die last hebben van kaakspanning of spanningshoofdpijn.

Dit top accessoire bevat maar liefst 5 opzetstukken die elk hun meerwaarde hebben op de verschillende gelaatzones.
Gebruik de roller met vibratie om de werking extra kracht bij te zetten.