Ontwerp zonder titel (13)

Het volledige Hydro Sensitive gamma is gebaseerd op de rijkdom van frambozenpitolie en is het ideale gamma voor de verzorging en het herstel van de droge, gevoelige en veeleisende huid.

Frambozenpitolie: een nieuwe weldaad voor de huid.
Specialisten weten al langer dat de menselijke huid het best gebaat is bij een natuurlijke verzorging. Precies daarom wordt er voortdurend gezocht naar nieuwe geheimen van moeder natuur.
Frambozenpitolie heeft een unieke samenstelling, die dit natuurproduct – nog meer dan andere plantaardige oliën – bij uitstek geschikt maakt als basisgrondstof voor verzorgingsproducten.
Een verrassende, fruitige vitaminekuur voor een gezonde en mooie huid!

Omega 3 en Omega 6

Frambozenpitolie is een uitstekende bron van de onverzadigde vetzuren Omega 3 en Omega 6. Dit zijn essentiële oliën die ons lichaam nodig heeft, maar niet zelf aanmaakt. Het is dan ook nodig om ze via voeding en/of huidverzorging op te nemen.
Omega 3 verhoogt de weerstand, zorgt voor een betere celgroei en werkt als anti-aging component. Het reguleert het talg van de huid en heeft daardoor het unieke vermogen om een vette huid te verhelpen.
Ook Omega 6 versterkt de weerstand, werkt verzachtend op de huid en vermindert roodheid en schilfervorming. Het is een ideaal bestanddeel voor de behandeling van droge huid.

Oliezuur

Het oliezuur in frambozenpitolie garandeert niet alleen het goed aanvoelen van de huid na een behandeling met Body&Bess, maar werkt ook verzachtend op een geprikkelde huid.

Rijk aan vitamine A en E

Frambozenpitolie is bijzonder rijk aan vitamine A én aan vitamine E in zijn drie meest actieve vormen, namelijk vitamine E-alpha, vitamine E-delta en vitamine E-gamma. Beide vitamines bieden bescherming tegen veroudering. Het zijn krachtige antioxidanten, die bijdragen tot de bestrijding van vrije radicalen die de huid kunnen beschadigen.

Voor een snel én langdurig resultaat.

  • Voedende, herstellende en diepgaande verzorging voor de veeleisende en gevoelige huid
  • Verzachtende en kalmerende werking op de rode en geprikkelde huid
  • Ideaal na het zonnen of ontharen
  • Positief effect op huiduitslag, eczeem en andere huidaandoeningen
  • Doet pigmentvlekken vervagen naar de eigen huidskleur
  • Vermindert schilfervorming
  • Rehydrateert de huid