Met de komst van de gloednieuwe Hydrating Face & Body Wash biedt Body&Bess nu 3 totaal verschillende reinigers. Zo kan je niet alleen je reiniging aanpassen naar de behoefte van jouw huid, maar kan je meteen ook gaan voor wat extra variatie tijdens jouw badkamermomentje.

Maar wanneer kies je nu voor welke reiniger? We geven graag een extra woordje uitleg:

Hydrating Face & Body Wash

Deze nieuwe telg in het assortiment is een lichte en melkachtig schuimende reiniger die gebruikt kan worden voor alle huidtypes. De natuurlijke formule is pH-neutraal en zorgt ervoor dat overtollige resten huidsebum, zweetafscheiding en externe onzuiverheden verwijderd worden zonder een trekkerig gevoel na te laten. Dit alles zonder de natuurlijke hydrolipidenfilm van de huid aan te tasten.
Sta je wel open voor wat variatie? Dan geeft dit product met natuurlijk perzikparfum het ideale startschot van jouw verzorging.

Cleansing MilkBody&Bess Cleansing Milk

Hoewel de Hydrating Face & Body Wash geschikt is voor ieder huidtype, kan je voor sommige huiden alsnog beter kiezen voor de meer voedende en beschermende formule van de Cleansing Milk. Vooral de meest veeleisende huid met couperose, rosacea, psoriasis… heeft meer nood aan de intense voeding die de Milk al van bij de start van de behandeling aan de huid zal meegeven.

Skin Control Cleansing GelBody&Bess Skin Control Cleansing Gel

Dit product is multi-inzetbaar voor zowel de oppervlakkige reiniging bij onzuivere huiden als voor de dieptereiniging bij de meest gevoelige huiden.
De dermabrasmatische bestanddelen reinigen in alle zachtheid tot diep in de poriën, dode huidcellen vloe­ien op natuurlijke wijze af en de talgklieractiviteit wordt genormaliseerd.

 

Let wel: De 3 reinigers zullen resten aan make-up wegnemen maar vervangen het gebruik van het Raspberry Micellar Cleansing Water als make-up remover niet.
Ben je nog gemaquilleerd bij aanvang van jouw huidverzorging? dan steeds met het Raspberry Micellar Cleansing Water. Nadien kan je jouw verzorging verderzetten met 1 van bovenstaande reinigers.