De feestmaand is aangebroken!

De laatste maand van het jaar is ingezet, de Sint vertrekt bijna terug richting Spanje en dus zijn alle ogen stilaan gericht op Kerst!
Gezien de erg onzekere periode waar we (opnieuw) inzitten, is het extra belangrijk in te zetten op gezelligheid, licht, verbondenheid, zelfzorg…
En daar kan jouw schoonheidsspecialiste (en de top cadeautjes die zij voor jou in petto heeft) een belangrijke rol in spelen.

Natuurlijke en Belgische cadeaus onder jouw boom?

Deze leuke en betaalbare geschenken met natuurlijke, ecologische huidverzorging zijn wederom 100% van Belgische bodem.
Body&Bess werkt dit jaar samen met het Belgische Isabelle Laurier voor de leuke extra’s in de gift sets!Volgende nieuwe geschenkdozen vind je dit jaar terug onder de kerstboom;
Ontdek 2 toppers uit het gamma in 1 Must-have setje! Met de Anti-Age Hand Cream en Natural Lip Balm zal je ongetwijfeld scoren!
Ideaal als geschenkje of gewoon stiekem voor jezelf!Soft hands & sweet lips set
Deze prachtige doos is het ideale geschenk voor iedereen die geniet van heerlijke, warme, cosy momenten.
Dit geschenkset zorgt ervoor dat de koude, kille wintermomenten volledig geband worden! Zowel in de zetel als in bed!
De Body Lotion zorgt voor een heerlijk gevoel, een goede hydratatie en een zijdezacht resultaat, terwijl de warmwaterkruik (letterlijk) warmte brengt wanneer en waar deze nodig is!
Body&Bess geschenkset you're so hot
Dit doosje is het ideale geschenk voor iedereen die érg gesteld is op zijn/haar nachtrust. Breng de nachtcrème aan voor het slapengaan. Dit product zorgt ervoor dat de huid herstelt wordt, terwijl een heerlijk zacht slaapmasker de meest ultieme-slaapervaring garandeert. Wedden dat je ‘s anderendaags zal stralen als nooit tevoren?!
Body&Bess geschenkset good night sleep tight
Het scrub-set is het ideale geschenk voor iedereen die houdt van een heerlijk me-time momentje.
Met de aantrekkelijke scrubhandschoenen kan de natuurlijke, ecologische scrub van Belgische bodem op een heerlijke manier aangebracht worden… dit met een zijdezachte huid als resultaat!
Body&Bess geschenkset Scrub o'clock
Gezien ook de vorige geschenksets érg populair waren, zullen ook deze prachtige doosjes, gevuld met Travel Size verpakkingen, opnieuw kunnen worden aangekocht.
Met een van deze 6 verschillende sets scoor je ongetwijfeld bij zowel je zus, tante, oma, mama…
Body&Bess travel size geschenkdoosjes
Alle sets zijn terug te vinden bij jouw schoonheidsspecialiste in de buurt of via de webshop.