Naam: Charlotte De Schepper
Leeftijd: 29 jaar
Functie: Zaakvoerster

Mijn doordeweekse dag op Body&Bess:

Toen ik in 2013 met Body&Bess startte, bezocht ik voornamelijk zelf de salons om ons merk en producten voor te stellen. Gaandeweg werd het werk ‘op bureau’ groter waardoor ik nu voornamelijk in Lokeren te vinden ben.
Ik hou me bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en verpakkingen en zorg ervoor dat alles steeds in voorraad is. Verder werk ik nieuwigheden, promoties en ondersteuning uit naar de salons in België en zet ik ook alles op alles om ervoor te zorgen dat er nieuwe partners gevonden worden in het buitenland.
Regelmatig contact, overleg en opleiding met onze bestaande distributeurs is dan de volgende stap.
Ook de boekhouding en administratie behoren tot mijn taken alsook het klaarmaken van de bestellingen.
Deze job is geweldig door zijn veelzijdigheid, iedere dag is anders en geeft nieuwe uitdagingen.

Het is verbazingwekkend te zien dat we met ons kleine team zoveel werk verzetten en we allen even gemotiveerd zijn om ervoor te zorgen dat onze klanten steeds tevreden zijn.

Na de werkuren hou ik mij (het liefst) bezig met:

Mijn 2 kinderen Emiel (5) en Mona (3).
Twee pittige en ondeugende kleuters die me steeds weer aan het lachen brengen. Verder geniet ik er ook van om eens te ontspannen in de Wellness of lekker te eten op restaurant.

Mijn favoriete Body&Bess-product:

De Cleansing Milk! Dit product is voor mij perfect door zijn textuur, werking, geur en gebruiksvriendelijkheid. Ik neem de Cleansing Milk mee onder de douche (superhandig!) en voel merkbaar dat mijn huid niet alleen gereinigd wordt maar ook meteen een mooie hydratatie meekrijgt.