Skin Control Treatment

Deze instituut behandeling is een ware weldaad voor de klanten die kampen met onzuiverheden, acné, verwijde poriën, glimmende huid of die een chronische, acute of tijdelijke oorzaak hebben (bijv. hormonaal, medicatie). Ook een verdikte mannenhuid en ingroeiende baardharen zijn indicatoren voor deze behandelingen.

Tijdens deze verzorging wordt een zorgvuldige combinatie gemaakt van het reinigen van de huid, het kalmeren van de talgklier en ontstekingen, het herstellen van de hydrolipidenfilm en zuurtegraad en het verfijnen en matteren van het huidoppervlak.
Na de behandeling voelt de huid fris en zuiver aan en de klant voelt zich comfortabel en opgelucht.

Over de behandelvideo
De specifieke technieken uit deze verzorging worden aangeleerd tijdens de Basis Training en Expert Training.Wil je in jouw salon deze volledige instituut behandeling aanbieden, dan kan je zelf aan de slag met deze volledig uitgewerkte digitale versie.
Dankzij de ingesproken behandelvideo is het perfect mogelijk om de behandeling op een goede manier thuis in te oefenen.
Onze opleidingsexperte Dolores geeft je in de video de volledige info en begeleidt je stap voor stap in het uitvoeren van de verzorging.
Ideaal is om een model te voorzien die kan plaatsnemen in je behandelstoel. Plaats je pc op een handige, zichtbare plaats voor je en start de digitale opleiding.

Indien een bepaalde handeling niet duidelijk zou zijn, kan je ook steeds terugvallen op het volledig uitgewerkte behandeldocument dat mee bezorgd wordt.
Vragen tijdens of na het volgen van de digitale opleiding? Wij staan klaar om je te helpen! Contacteer ons via  of +32 (0)9 340 43 95.

Opleiding aankopen

Koop deze opleiding aan via de webshop en ga aan de slag met de (ingesproken) opleidingsvideo.
Bekijk de video op jouw eigen tempo en waar en wanneer dit jou uitkomt.

Bekijken in onze webshop