Men Skin Treatment

Net als vrouwen hebben mannen te maken met verschillende huidcondities en/of huidaandoeningen zoals een gevoelige huid, acne en huidveroudering.
Toch zijn er heel wat verschillen tussen de huid van een man en die van de vrouw. Daarom hebben mannen nood aan een aangepaste huidverzorging om hun huid gezond en in optimale staat te houden.

Tijdens deze opleiding komen alle facetten van de herenverzorging aan bod als reinigen, verzorgen, masseren en beschermen maar ook een heerlijke scheerbeurt hoort hierbij.
Een absolute meerwaarde voor ieder Body&Bess-salon dat ook het mannelijk klantenbestand wil uitbreiden.

Over de behandelvideo
De specifieke technieken uit deze verzorging worden aangeleerd tijdens de Basis Training en Expert Training.
Wil je in jouw salon deze volledige instituut behandeling aanbieden, dan kan je zelf aan de slag met deze volledig uitgewerkte digitale versie.
Dankzij de ingesproken behandelvideo is het perfect mogelijk om de behandeling op een goede manier thuis in te oefenen.
Onze opleidingsexperte Dolores geeft je in de video de volledige info en begeleidt je stap voor stap in het uitvoeren van de verzorging.
Ideaal is om een model te voorzien die kan plaatsnemen in je behandelstoel. Plaats je pc op een handige, zichtbare plaats voor je en start de digitale opleiding.

Indien een bepaalde handeling niet duidelijk zou zijn, kan je ook steeds terugvallen op het volledig uitgewerkte behandeldocument dat mee bezorgd wordt.
Vragen tijdens of na het volgen van de digitale opleiding? Wij staan klaar om je te helpen! Contacteer ons via  of +32 (0)9 340 43 95.

Opleiding aankopen

Koop deze opleiding aan via de webshop en ga aan de slag met de (ingesproken) opleidingsvideo.
Bekijk de video op jouw eigen tempo en waar en wanneer dit jou uitkomt.

Bekijken in onze webshop