Hydro Lift Treatment

Tijdens de verzorging wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor de cellen en weefsels van de huid kunnen ontgiften en een intensieve zuurstofbehandeling krijgen.
De celdeling wordt geactiveerd, weefsels worden intensief hersteld en voedingstekorten aangevuld. Dit resulteert in een levendige, frisse huid, een strak en glad huidoppervlak en een betere huidweerstand.
Deze verzorging is uiterst geschikt voor een grauwe en futloze huid, maar ook voor de gedehydrateerde huid zonder al te veel roodheden zoals couperose.

Over de behandelvideo
De specifieke technieken uit deze verzorging worden aangeleerd tijdens de Basis Training en Expert Training.
Wil je in jouw salon deze volledige instituut behandeling aanbieden, dan kan je zelf aan de slag met deze volledig uitgewerkte digitale versie.
Dankzij de ingesproken behandelvideo is het perfect mogelijk om de behandeling op een goede manier thuis in te oefenen.
Onze opleidingsexperte Dolores geeft je in de video de volledige info en begeleidt je stap voor stap in het uitvoeren van de verzorging.
Ideaal is om een model te voorzien die kan plaatsnemen in je behandelstoel. Plaats je pc op een handige, zichtbare plaats voor je en start de digitale opleiding.

Indien een bepaalde handeling niet duidelijk zou zijn, kan je ook steeds terugvallen op het volledig uitgewerkte behandeldocument dat mee bezorgd wordt.
Vragen tijdens of na het volgen van de digitale opleiding? Wij staan klaar om je te helpen! Contacteer ons via  of +32 (0)9 340 43 95.

Opleiding aankopen

Koop deze opleiding aan via de webshop en ga aan de slag met de (ingesproken) opleidingsvideo.
Bekijk de video op jouw eigen tempo en waar en wanneer dit jou uitkomt.

Bekijken in onze webshop