Ultimate Repair & Power Lift Treatment

Deze opleiding is een uitbreiding op de basis gelaatsverzorging. We diepen alle technieken nog meer uit en maken intensief gebruik van de verschillende serums en maskers.
Deze gelaatsbehandeling biedt de huid een diepgaande verzorging door de hoge concentraties natuurlijke bestanddelen. Ideaal dus om de huid te herstellen na de zomer.
Ook de rest van het jaar door is deze behandeling geschikt voor de meest veeleisende huidtypes die veel verzorging en aandacht nodig hebben.

Deze instituutbehandeling heeft een duurtijd van 90min en is ontwikkeld voor de klanten die op en top willen verzorgd worden.

Over de behandelvideo
De specifieke technieken uit deze verzorging worden aangeleerd tijdens de Basis Training en Expert Training.
Wil je in jouw salon deze volledige instituut behandeling aanbieden, dan kan je zelf aan de slag met deze volledig uitgewerkte digitale versie.
Dankzij de ingesproken behandelvideo is het perfect mogelijk om de behandeling op een goede manier thuis in te oefenen.
Onze opleidingsexperte Dolores geeft je in de video de volledige info en begeleidt je stap voor stap in het uitvoeren van de verzorging.
Ideaal is om een model te voorzien die kan plaatsnemen in je behandelstoel. Plaats je pc op een handige, zichtbare plaats voor je en start de digitale opleiding.

Indien een bepaalde handeling niet duidelijk zou zijn, kan je ook steeds terugvallen op het volledig uitgewerkte behandeldocument dat mee bezorgd wordt.
Vragen tijdens of na het volgen van de digitale opleiding? Wij staan klaar om je te helpen! Contacteer ons via  of +32 (0)9 340 43 95.

Opleiding aankopen

Koop deze opleiding aan via de webshop en ga aan de slag met de (ingesproken) opleidingsvideo.
Bekijk de video op jouw eigen tempo en waar en wanneer dit jou uitkomt.

Bekijken in onze webshop