Winkemandje

0 items

Body&Bess werft aan!

12/04/2016 - 13:28

Bedankt aan iedereen die interesse had in deze vacature. Wij hebben intussen het juiste profiel gevonden voor deze functie.

Op 16 augustus zal Dolores Abbeel het Body&Bess-team vervoegen!

Vacature vertegenwoordig(st)er

Functieomschrijving

Is het jouw passie om producten met liefde te verkopen? Voor Body&Bess zoeken we een gedreven en enthousiaste vertegenwoordig(st)er in de buitendienst, die verantwoordelijk is voor het scoren van nieuwe accounts en het in kaart brengen van zijn of haar regio door middel van koude acquisitie, het opvolgen van documentatie aanvragen en netwerken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van onze bestaande klanten. Jouw doel is omzetgroei en cross selling te verwezenlijken. Om dit doel te behalen sta je in voor intensieve begeleiding van je bestaande accounts, maar beschik je ook over die winnaarsmentaliteit om nieuwe klanten binnen te halen. Wij verwachten dat je een grote bijdrage levert aan de commerciële slagkracht.

Profiel

  • Minimaal Bachelor werk- en denkniveau
  • Je bent tweetalig; zowel Nederlands als Franstalig is een vereiste
  • Affiniteit met de schoonheidsbranche en/of gezondheidsmarkt
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Goede communicatieve vaardigheden, klantgericht, doorzetter, flexibel, stressbestendig, resultaatgericht, initiatiefnemer, competitief, nauwkeurig, enthousiaste teamspeler en analytisch vermogen

Interesse? Wil je het verschil maken in de buitendienst van een ambitieus, snelgroeiend bedrijf? Solliciteer dan door je motivatie, CV (inclusief foto) te sturen naar charlotte.deschepper@bodyandbess.com. Voor meer informatie kun je ons bereiken op telefoonnummer 03/340.43.95.

Promoties

Body&Bess biedt u graag iets extra aan!
Bekijk hier onze acties.

Contacteer ons

Wenst u graag meer informatie over onze producten en diensten, neem gerust
contact met ons op!