Banner_opleidingen_bodyandbess

Met Body&Bess kies je voor een compact productengamma met een uitgebreide waaier aan behandelmogelijkheden:

Mogelijke behandelingen voor het gelaat:

4 verschillende basis verzorgingen voor alle huidtypes:

 • Basic Skin Care: €50
  Basisverzorging van 60 minuten: reiniging, peeling, gelaatsmassage, masker, afwerking met dag/nachtcrème.
 • Hydrating Skin Care: €55
  Hydraterende basisverzorging van 60 minuten: reiniging, peeling, gelaatsmassage, masker, anti-wrinkle serum en afwerking met dag/nachtcrème.
 • Nourishing Skin Care: €55
  Voedende en herstellende basisverzorging van 60 minuten: reiniging, peeling, gelaatsmassage, deep repair& moisturizing serum, masker, afwerking met dag/nachtcrème.
 • Anti-Age Skin Care: €60
  Liftende en voedende basisverzorging van 60 minuten: reiniging, peeling, gelaatsmassage, deep repair& moisturizing serum, masker, anti-wrinkle serum en afwerking met dag/nachtcrème.

2 verschillende verzorgingen voor de onzuivere huidtypes:

 • Purifying Skin Care: €31
  Kortverzorging van 40 minuten voor de onzuivere huid met als doel opstoten van acné en comedonen te vermijden.
  In deze verzorging zit geen gelaatsmassage inbegrepen.
 • Skin Control Treatment: €64
  Instituutbehandeling van 80 minuten met als doel de huid grondig te reinigen, zuiveren, ontstekingen te kalmeren, de opperhuid te vernieuwen en herstellen.

2 uitgebreide instituut behandelingen:

 • Ultra Repair & Lifting Skin Treatment: €70
  Deze gelaatsbehandeling van 90 minuten biedt de huid een diepgaande behandeling geschikt voor  de meest droge en uitgeputte huidtypes die nood hebben aan voeding, verzorging, hydratatie en anti-aging.
 • Hydro Lift Treatment: €68
  Deze behandeling van 80 minuten is uiterst geschikt voor de futloze en gedehydrateerde huid. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, de huid krijgt een intensieve zuurstofbehandeling, toxines worden afgevoerd,de celdeling wordt geactiveerd, weefsel worden intensief hersteld en voedingstekorten aangevuld, rimpels vervagen, kraaienpootjes verdwijnen, de huid voelt sterker en veerkrachtiger aan.

1 speciaalbehandeling voor de hyper sensitieve huidtypes:

 • Comfort Skin Care: €45
  Body&Bess staat voor herstel en heropbouw van ook de meest gevoelige en breekbare huidtypes. Verhogen van de huidimmuniteit, verbeteren van alle huidfuncties, reduceren van gevoeligheden is waar we naar streven bij hyper sensitieve huiden zoals kankerpatiënten, chronisch zieke patiënten, patiënten die langdurig medicatie nemen of onder narcose geweest zijn. Een dagelijkse dosis bescherming en voeding van de huid verrijkt met actieve werkstoffen zijn noodzakelijk om de huidcellen langer levendig en actief houden. Op deze manier kunnen we hypersensitiviteit reduceren, tekenen van huidveroudering vertragen, huid en gelaatscontouren verstevigen en niet-erfelijke hyperpigmentatie vervagen.
  Kortom de huid wordt in alle zachtheid weer opgebouwd en krijgt haar levendige uitstraling terug.

Mogelijke behandelingen voor het lichaam:

 • Luxe spabehandeling voor hand en voet: €22
  Deze behandeling omvat de volledige huidverzorging van de voeten/handen.
  De verzorging duurt ongeveer 25 minuten en is de ideale aanvulling na de pedicure/manicure: peeling, massage, pakking, afwerkende lotion.
 • Total Wellness verzorging: €32
  Deze behandeling omvat de volledige huidverzorging van de rug, schouders en eventueel een klein gedeelte van de bovenarm.
  De verzorging duurt ongeveer 40 minuten en is een ware weldaad voor lichaam en geest: peeling, massage, pakking, afwerkende lotion
 • Total Wellness Massage: €23
  Deze massage omvat een peeling en een massage van de rug gedurende 30 minuten