Naam: Dolores Abeel (alias Dolle)
Leeftijd: Een vrolijke veertiger (42)
Functie: Klant-, product- en opleidingsverantwoordelijke

Mijn doordeweekse dag op Body&Bess:

Ik startte in 2016 als salesmanager bij Body&Bess. Ik belde en bezocht schoonheidsinstituten in Vlaanderen om dit jonge en Belgische merk voor te stellen en de nieuwigheden aan de actieve salons aan te kondigen.
Al snel was er nood aan opleidingen voor ‘onze’ klanten. Ik werkte een volwaardig traject uit waar de schoonheidsspecialist(e) zich volledig kan ontplooien tot een ware Body&Bess expert.

Verder is de ontwikkeling van nieuwe producten ook een deeltje mijn verantwoordelijkheid; brainstormen met de collega’s en cosmetoloog over nieuwe formules, aanpassingen en dermatologische testen behoren tot mijn takenpakket.
Toen Body&Bess voor het eerst over de grenzen reisde, was ik er helemaal klaar voor om onze collega-distributeurs te trainen en klaar te stomen om zo op hun beurt ons verhaal te verspreiden.

Ik voel me helemaal thuis in ons team en sta met de glimlach dag in dag uit klaar om de klanten bij te staan.

Na de werkuren hou ik mij (het liefst) bezig met:

Ben ik graag actief bezig met mijn gezin.
Met 3 tieners is het steeds levendig in huis.

Om te ontspannen, verwen ik heel graag klantjes in mijn huispraktijk. Al meer dan 20 jaar verzorg ik vrouwen en mannen met hart en ziel.
Andere vrije tijd is er niet veel, maar een heerlijke wandeling met de hond of een dinertje met vrienden, laadt de batterijen weer op.

Mijn favoriete Body&Bess-product:

Het lijkt een cliché maar hier kan ik alleen maar op antwoorden dat het hele gamma mijn favoriet product is.