Het nuttige aan het (extreem) aangename koppelen, kan vanaf deze zomer met de Body&Bess Summer Treatments. 
De gouden handen van jouw Body&Bess schoonheidsspecialiste in combinatie met de Ice Globes, bezorgen je ongetwijfeld kippenvel.
Niet alleen van de heerlijke verfrissing tijdens warme zomerdagen, maar ook van de verbluffende resultaten.

De heerlijke en ontspannen combinatie van verzorging en cryotherapie (het toepassen van koude als medische behandeling voor uiteenlopende klachten) heeft talloze voordelen.

Body&Bess Ice Globes maken de huid:

Beter gehydrateerd

Door de verkoeling van de huidcellen houden deze het celvocht en het tussenweefselvocht langer vast waardoor huidverdamping vermeden wordt en het natuurlijke hydratatiepeil, ook tijdens de zomermaanden, behouden blijft.

Elastisch

Verkoeling van het lederhuid elastineweefsel, zorgt voor krimpen de vezels. De elastinebundels spannen zich op waardoor de huidveerkracht verbetert.

Glad en strak

Door het sluiten van de poriën worden actieve grondstoffen tegen huidveroudering (als peptiden, hyaluronzuur, polysachariden en retinol) sneller vastgehouden in de huid. Deze werkstoffen penetreren zo sneller en gemakkelijker naar de diepere huidlagen waar ze actief rimpels vervagen, lijntjes opvullen, het collageen weefsel verstevigen en herstellen. Bovendien wordt de aanmaak van nieuwe cellen bevorderd.

Stralend

De verkoeling van het onderhuids weefsel, activeert de doorbloeding. Deze verfrissing houdt het zuurstof in het bloed langer actief en voorziet het huidweefsel van een zuivere zuurstofboost. Ook de vaatwanden worden versterkt. Vormt dé ideale behandeling (ook preventief) tegen vasculaire schade (couperose).

Fris

Door de verkoeling van het onderhuids bindweefsel wordt niet alleen de bloedsomloop gestimuleerd maar ook de lymfe-omloop wordt geactiveerd. Afvalstoffen worden beter afgevoerd waardoor de huidorganen rustiger kunnen werken. De cellen kennen een langere levensloop en waardoor huid opnieuw zijn gezonde uitstraling krijgt. Ook rondom de ogen zien we dat vochtophopingen verminderen en de ogenzone hierdoor een gezondere kleur krijgt.

Ontspannen

Bij verfrissing ontspant de huid. Gevoelige letsels, branderigheid, jeuk en irritatie verminderen en roodheden kalmeren.

Toepassingen thuis

Krijg je het al warm van deze ice globes?
Wist je dat je deze ijskoude bolletjes ook kan aanschaffen zodat jouw me-time momentje vanaf nu kan worden uitgebreid?
Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een plaatsje in de koelkast waarin je de ice globes kan afkoelen.
Vul eventueel net voor gebruik nog even een kommetje met ijskoud water, vergezeld van enkele ijsblokjes.

Volgende resultaten kan je hiermee zelf thuis bereiken;

Bestel jouw setje Ice Globes bij jouw schoonheidsspecialiste in de buurt, of via de webshop!